<

Ігор Гузь – найуспішніший волинський політик 2014 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:00 | 29.12.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь став найуспішнішим політиком 2014 року за версією експертів, опитаних Центром політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Про це розповів представник ЦПАВКУ Володимир Павлюк під час круглого столу на тему «Політичні підсумки року на Волині: погляд експертів» у четвер, 25 грудня – пише ВолиньПост

Гузь отримав 42 бали за висновком експертів, що удвічі більше за 21 бал Ігоря Єремеєва.

Його впливовість експерти пояснили тим, що Гузь зумів отримати місце заступника голови Волинської облради, вибороти мандат нардепа по округу №19 та отримати посаду очільника «Народного фронту» на Волині – найпопулярнішої партії. Також в актив собі Гузь може записати отримання посади заступника голови парламентського комітету у закордонних справах.

Другу позицію Єремеєва експерти пояснили тим, що він має значні економічні ресурси, а також очолив парламентську групу «Воля народу».

Третім став Ігор Лапін із результатом 14 балів. Його позицію пояснюють тим, що Лапін неочікувано отримав посаду нардепа у досить вадкому виборчому протистоянні із основним конкурентом Іриною Констанкевич.

Четвертим із результатом 11 балів назвав екс-очільника «Правого сектору» на Волині Павла Данильчука. Володимир Павлюк відзначив, що Данильчук брався за справи, на які не погоджувалися інші, наприклад «волинське Межигір’я», «бурштинові» справи тощо.

П’ятим із результатом у 10 балів назвали Степана Івахіва, що зумів зберегти значні фінансові активи та повторно обратися у Верховну Раду.

1111111
121212




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа