<

Найближчим часом буде вирішено, хто очолить ДП «Волиньвугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 25.05.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Найближчим часом буде вирішено, хто очолить ДП «Волиньвугілля». Про це стало відомо сьогодні, 25 травня, під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів присутнім чиновникам про результати нещодавньої поїздки до Києва. За його словами, у Києві відбулись робочі зустрічі у Міністерстві фінансів та Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо долі ДП «Волиньвугілля» та продовження будівництва шахти №10, – повідомляє Слово Волині.

Зокрема, очільник Волині зазначив, що вже сьогодні-завтра буде озвучено всі кадрові рішення профільного Міністра щодо керівництва ДП «Волиньвугілля».

Також посадовець зауважив, що наразі потрібно напрацювати програму, «пов’язану з реструктуризацією керівництва держпідприємства», проводити активну роботу по продовженню діяльності важливої для Волині галузі.

«Пасивність може призвести до того, що ми втратимо галузь або втратимо контроль над нею. Бажаючих порулить нашими шахтарями з інших областей є дуже багато. Потрібно залишити галузь ефективною і керувати нею», – додав Володимир Гунчик.




один коментар
  1. Там низка кримінальних справ розслідується.На мільйони гривень державі шкода заподіяна “командою” Гарбузюка!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок