<

Найбільше українців без віз їде в Польщу, – розповіли у МЗС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 11.06.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Станом на 9 ранку неділі кордон з Євросоюзом перетнули понад 600 громадян України за новими біометричними паспортами без віз, повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев в коментарі “Українській правді”.

За його словами, на ділянці кордону з Польщею 539 чоловік в’їхали в рамках безвізового режиму. Повернуто 1 громадянина України в пункті пропуску “Шегині”, оскільки він має заборону на в’їзд в ЄС.

До Румунії без віз в’їхав 151 чоловік. Одній людині відмовлено у в’їзді, оскільки він мав не біометричний паспорт, а звичайний, в якому не було візи.
Крім того, в Будапешт (Угорщина) прибуло 136 громадян України, з них 35 без віз з новими біометричними паспортами. Відмов у в’їзді немає.

Громадяни України, пасажири рейсу Київ-Прага (Чехія) безперешкодно пройшли прикордонний контроль. З них четверо без віз.

У Рим (Італія) прибули два рейси зі Львова та Києва, в яких були 45 громадян України без віз з біометричними паспортами. Відмов немає.

Погорельцев зазначив, що консули працюють в цілодобовому режимі у всіх наземних пунктах пропуску і в аеропортах країн ЄС.

Ситуація перетину кордону громадянами України знаходиться на особливому контролі МЗС і Департаменту консульської служби.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер