<

«Нафтогаз»: продавати собак і хом’яків не треба, зверніться по субсидію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 2.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Нафтогазі нагадали, хто в Україні може оформити субсидію для оплати комунальних послуг. Це пов’язано зі скандалом навколо висловлювань народного депутата Євгенія Брагара, який порадив літній жінці продати собаку «елітної породи» щоб оплатити комуналку.

Відповідну заяву “Нафтогаз” опублікував на своїй фейсбук-сторінці і додав хештег #БроНеПродається. Сам допис компанія доповнила світлиною голлівудського актора Алека Болдвіна з двома собаками.

https://www.facebook.com/NaftogazUA/photos/a.855581741188279/2810497189030048/?type=3

“Родини, які витрачають на комуналку більше, ніж 15-20% свого сімейного доходу, мають право на державну субсидію. У держбюджеті цього року передбачено близько 50 мільярдів гривень живих грошей на часткову оплату платіжок для родин, яким складно оплачувати повну ціну. Понад 130 мільйонів щодня, уявіть собі цю суму”, – наголосили в “Нафтогазі”.

У відомстві додали, що інформацію про отримання субсидій можна знайти на сайті Міністерства соціальної політики та teplo.gov.ua.

Продавати собак, котів, хом’яків, черепах та інших друзів не треба. Треба звертатися по грошову допомогу, на яку ви маєте право за законом, – підсумували у НАК.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа