<

«Нафтогаз» підвищив ціну на газ для населення у листопаді на 35%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 27.10.2020 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у листопаді 2020 року на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки). У порівнянні з жовтнем ціна газу зросла на 34,7%.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на сайт компанії.

Зазначимо, “Нафтогаз” різко підвищив ціни на газ для населення в серпні-вересні. Зокрема, ГК “Нафтогаз України” підняла ціну в серпні на 9% до 3,24 грн/куб. м. У вересні ціна газу зросла ще на 45% до 4,70 грн/куб. м. Крім того, “Нафтогаз” підвищив річну ціну на газ для населення з 4,73 грн/куб. м до 5,24 грн/куб. м.

Втім, “Нафтогаз” відмовився від підвищення цін на газ для населення в місяць виборів. Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів в жовтні 2020 року на рівні 4,70 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). Порівняно з вереснем ціна газу не змінилася.

Також глава Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус  заявив, що ціна на газ буде зростати до кінця зими.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа