<

Нафтогаз купив софт за майже 2 мільйони євро — «Наші гроші»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:47 | 12.07.2020 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Група “Нафтогаз” замовила у британської компанії програмне забезпечення для покращення ефективності управління персоналом на 1,97 мільйони євро.

Про це повідомляється у системі Prozorro, передають «Наші гроші».

Цьогоріч впроваджуватимуть програмне забезпечення у трьох напрямках: Learning для навчання персоналу, Performance для управління продуктивністю, Careers для кар’єрного планування та Recruiting для підбору персоналу.

Право на використання для щонайменше 15 тисяч користувачів діятиме до кінця 2022 року.

Розробником придбаного софту є британська компанія Cornerstone OnDemand. Штаб-квартира в Санта-Моніці, Каліфорнія.

Нафтогаз Цифрові Технології є дочірнім підприємством Нафтогазу, створеним для обслуговування ІТ-потреб всієї групи компаній Нафтогазу.

При створенні у 2018 році фірма підпорядковувалась фінансовому директору Нафтогазу Сергію Коновцю. За даними видання «Наші гроші», зараз компанія у підпорядковані безпосередньо голови правління Нафтогазу Андрія Коболєва.

Від створення до лютого 2019 року фірмою керував ексначальник ІТ-департаменту Нафтогазу Анатолій Вовнюк, потім до травня 2019 року директором була Олена Чорнокальська, а нині посаду обіймає Марина Квашніна.

Нагадаємо, 1 липня 2020-го Нафтогаз перерахував до державного бюджету України дивіденди за 2019 рік у розмірі 48,125 млрд грн — це рекордна сума дивідендів, отриманих українським бюджетом від державної компанії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок