<

Надію Савченко впіймали в аеропорту з підробленим ковід-сертифікатом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 22.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
772
/ коментарі 3

Колишня народна депутатка Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими сертифікатами про вакцинацію проти Covid, це виявили в аеропорту «Бориспіль».

Надія та її сестра прилетіли з Туреччини, повідомляє Українська правда з посиланням на поліцію Київщини.

Поліція повідомляє, що “притягує до відповідальності колишню нардепку за використання підробленого Covid-сертифіката”, але не називає її імені. Жінка із сестрою в аеропорту намагалися використати підроблені сертифікати про вакцинацію, щоб потрапити в Україну. 

“Днями в аеропорту “Бориспіль” під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації проти Covid-19 із явними ознаками підробки. Встановлено, що одна із фігуранток є колишньою народною депутаткою. Інформацію про правопорушення передали до поліції”, – йдеться на сайті.

За фактом використання підроблених документів було розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Розслідування проводять дізнавачі поліції Київщини. 

Підроблені документи вилучили й направили на проведення необхідних експертиз.

Найближчим часом буде прийнято рішення про оголошення підозри фігуранткам. 

Нацполіція наголошує, що відповідальність понесуть не лише ті, хто підробляє сертифікати, а й ті, хто користується підробленими документами.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер