<

Над Ковелем помічену рух безпілотників типу «Орлан»російського виробництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 22.08.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Спецслужби Російської Федерації ведуть радіоелектронну розвідку на заході України. Зокрема, над Ковелем помітили російський безпілотник.

Про це заявив народний депутат Артем Вітко в ефірі Еспресо.TV, – повідомляє ІА Волинські новини.

«За останньою розвідувальною інформацією, із заходу нашої країни, Волинської області, помічені руху безпілотників типу «Орлан»російського виробництва. Помічені вони були безпосередньо над Ковелем. Ковель – це вузлова станція переміщення сил і засобів. Плюс у Володимирі-Волинському було створено новий підрозділ протиповітряної оборони. Вони (російські військові, – ВН)Ведуть радіоелектронну розвідку на території нашої країни», – заявив народний депутат.

Вітко зазначив, що якби радіоелектронна розвідка велася на території колишнього Радянського Союзу, то для радянської влади це було б автоматичним оголошенням війни.

Крім того, Вітко наголосив на необхідності швидкої реакції української влади на спільні військові навчання Республіки Білорусь та Росії, в яких буде задіяно 13 тисяч військових і 680 одиниць техніки.

«Необхідно провести аналогічні військові навчання, а не чекати, поки російські безпілотники будуть літати над нашою країною. Це стане правильною реакцією української влади на російсько-білоруські навчання «Захід-2017», – заявив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа