<

НАБУ зобов’язали відкрити справу проти Віталія Кличка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 17.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар
У прес-службі Кличка розповіли, що йдеться про зловживання мером Києва владою і службовим становищем.

Солом’янський районний суд Києва зобов’язав Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) відкрити справу проти мера столиці Віталія Кличка, повідомляє 1NEWS.

Засідання суду відбулося 29 грудня 2018. У прес-службі Кличка розповіли, що йдеться про зловживання мером Києва владою і службовим становищем. При цьому поки невідомо, хто є позивачем у справі.

Повідомляється, що в НАБУ проігнорували рішення суду, що стало причиною подачі чергової скарги в суд на бездіяльність Бюро. Скарга задоволена частково, сказала прес-секретар суду Яна Квітченко. Рішення було прийнято слідчим суддею. Суд зобов’язав НАБУ не пізніше 24 годин після одержання копій ухвали, внести до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення.

Представники НАБУ на засідання суду не з’явилися, повідомила Квітченко, однак надіслали свої пояснення з приводу скарги.

Нагадаємо, раніше НАПК внесло припис Київському міському голові Віталію Кличку. Припис внесено за результатами планової перевірки дотримання вимог закону України “Про запобігання корупції” у Київській міській раді.




один коментар
  1. В на пята колона в статусі народних депутатів,відверті зраднрки і саботажники,які називають себе професіоналами. В нас проплачені клоуни і завербовані хвойди йдуть в президенти. Ми не можем забрати свої церкви, встановити пріорииет своєї мови,шанувати свої героїв,зробити ракету досяжну москви. То робым що можем і занялись самим першочерговим ділом- озбиратись з Кличком. А крим,донбас,пята колона почекають. Це такі як він певне вбивають і садять патріотів,не роблять ракет і хвалять путіна та презирливо висловлюються в токшоу, про нашу мову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер