<

НАБУ оприлюднило «листування Омеляна»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:24 | 21.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Національне антикорупційне бюро оприлюднило фрагменти нібито листування міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого підозрюють у незаконному збагаченні.

Пресс-служба НАБУ оприлюднила переписку, де нібито Омелян спілкується з братом, посередником у купівлі автомобіля і невідомим чиновником. Також опублікована переписка дружини міністра Світлани Бевзи з колишнім власником будинку у Київській області.

За даними НАБУ, листування міністра інфраструктури Володимира Омеляна Фото: НАБУ

У НАБУ зазначили, що публікують ці фрагменти листування, «з огляду на суспільний резонанс».

«Наголошуємо, що у фокусі розслідування НАБУ — факти, які вказують на можливе порушення з боку міністра законодавства в частині незаконного збагачення та внесення недостовірних даних до е-декларацій. Дотепер посадовець не навів аргументованих доказів щодо походження незадекларованих активів», — наголосили у Бюро.

Також НАБУ опублікувало проект висновку Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) щодо відсутності в діях Омеляна конфлікту інтересів, який, за даними Бюро, міністр отримав за 2 місяці до офіційного ухвалення рішення.

Проект висновку Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) щодо відсутності в діях Омеляна конфлікту інтересів, який, за даними НАБУ, міністр отримав за 2 місяці до офіційного ухвалення рішення Фото: НАБУ

Раніше повідомлялося, що суд арештував майно Омеляна.

Прес-секретарка міністра Омеляна на своїй Facebook-сторінці Марина Томко вказала, що рішення щодо арешту ухвалили на закритому засіданні.

«Згідно з непідтвердженою інформацією, закритим рішенням суду арештовано майно В.Омеляна: квартира (60 кВ.м.) і машина брата міністра. У власності В.Омеляна лишилися не арештованими краватки, шкарпетки і з декілька сотень книжок», — вказала Томко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер