<

НАБУ і САП спрямували до суду справу про мільйонні розкрадання на будівництві бліндажів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:43 | 8.07.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
215
/ 1 коментар

НАБУ та САП скерували до суду справу про розкрадання 2,87 мільйона гривень на будівництві бліндажів у зоні операції Об’єднаних сил.

До суду скеровані обвинувальні акти щодо генерал-лейтенанта у відставці та посадовця Донецької облдержадміністрації. Їхні дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем), інформацію оприлюднило НАБУ, – передає Укрінформ.

Як зазначається, унаслідок дій цих осіб держава втратила 2,87 млн грн, а військові у зоні ООС не отримали належних фортифікаційних споруд.

«Слідство встановило, що у 2015 році начальник Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ погодив проєктну документацію, яка не відповідала тактико-технічним вимогам, обумовленим Міноборони, що дозволило приватній компанії на території проведення АТО (ООС) в Донецькій області побудувати фортифікаційні споруди неналежної якості. Слідство вважає, що посадовець діяв свідомо, в інтересах приватної компанії», – йдеться в повідомленні.

У НАБУ додають, що департамент капітального будівництва Донецької ОДА безпідставно прийняв виконані приватною компанією роботи зі зведення бліндажів.




один коментар
  1. Може така сволота в генеральських погонах і створює загрозу національній безпеці України? Може не серед російських артистів, співаків треба шукати коріння зла?? А це зло в нас під носом, але ми звикли: хоч воно і гівно, зате наше, рідне, бо ж в напялило український генеральський мундир. А ви прості хлопці-захисники гніться в окопах, на передовій, чекаючи, що приїде чергове генеральське рило і похвалить а може із своїх хальоних рученят подарує медальку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер