<

На зйомній квартирі у Москві популярну блогерку знайшли вбитою з перерізаним горлом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:26 | 31.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Москві у зйомній квартирі у валізі з перерізаним горлом було знайдено тіло 24-річної Катерини Карагланової після того, як її родина підняла тривогу, коли вона не змогла зв’язатися з нею протягом декількох днів.

Пані Карагланова, у якої понад 85 000 підписників в інстаграм, також нещодавно закінчила навчання на лікаря, – інформує Прямий.

Поліція заявила, що розцінює ревнощі як можливий мотив.

Нещодавно пані Карагланова розпочала нові відносини і запланувала відпустку до Нідерландів, щоб відсвяткувати день народження 30 липня.

Але її батьки занепокоїлися, коли зв’язатися з нею не вдалося. Потім вони зв’язалися з її орендодавцем і попросили отримати доступ до її квартири, де у передпокої знайшли валізу з її тілом. Її батько викликав швидку допомогу, але Карагланова вже була мертва.

Поліція заявила, що немає жодних доказів того, що в квартирі була якась боротьба, і на місці події зброї не знайдено.

Вони додали, що камера відеоспостереження захопила колишнього хлопця Карагланової, який відвідував її квартиру за день до її зникнення.

Катерина Карагланова регулярно розміщувала свої фото в інстаграм. Її фани часто відмічали певну схожість моделі з кіноактрисою Одрі Хепберн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер