<

На ЗНО з історії України не прийшли майже 3 тисячі випускників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 5.06.2021 / Новини / /
Перегляди
1364
/ коментарів 6

На Волині 4-го червня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. З понад 10 тисяч зареєстрованих учасників майже три тисячі не з’явилися на тестування, — розповіла Суспільному завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень Алла Корнейко.

Причиною такої неявки, в центрі ЗНО, називають скасування обов’язкової підсумкової атестації. Суспільне побувало в одному з пунктів тестування — луцькій гімназії № 14. З десятої години школярі вишикувалися до входу, дотримуючись дистанції.

При вході на пункт тестування школярам вимірювали температуру, обробляли руки антисептиком і перевіряли документи.

У пункті тестування гімназії очікували на 285 учасників.

Учасниця ЗНО, лучанка Анастасія Прядун перед початком іспиту повторювала вивчений матеріал. Із собою на іспит, каже, взяла сертифікат ЗНО, ID-картку, запрошення, перепустку та чорні ручки.

Тестування тривало дві з половиною години.

Після здачі дівчина разом із подругами перевіряла відповіді. Говорить: на більшість питань відповідь знала, хоча були й такі, що ставили у глухий кут.

“У мене дуже багато емоцій, зараз і плакати хочеться, і сміятися. Напевно, найголовніші емоції будуть, коли ми побачимо результати”, – розповіла дівчина.

Майбутні абітурієнти, які обрали цей предмет для здачі ЗНО, склали тести в 43 пунктах тестування, зазначила завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень Алла Корнейко. З її слів, порушень у пунктах тестування в області не зафіксували.

аступним здаватимуть зовнішнє незалежне тестування з фізики у понеділок, 7 червня.

Нагадаємо, для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалося 12 тисяч 300 учасників. Основна сесія ЗНО розпочалася 21-го травня. У луцькій гімназії № 21 абітурієнти складали перший іспит з хімії. В одного учня вилучили мобільний телефон і до тестування його не допустили. 28 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Одночасно учасники складали загальну математику, великий тест і математику рівня стандарту.




коментарів: 6
  1. Одним із запитань що ставили в глухий кут певно було Який росіянин і в якому році перейменував Володимир у Вол.-Волинський)

  2. та видно і ніхто не знає) відомо лише що У 1795 р. мiсто було приєднано до Росiї, як повiтове мiсто новоутвореної Волинської губернiї i перейменовано у Володимир-Волинський, аби відрізнити його від російського Владимира-на-Клязьмі, хоча, як кажуть, жодних документів, які б засвідчували перейменування не знайдено

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок