<

На ЗНО у Волинській області зареєструвалися 8,6 тисячі осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 12.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині для участі в ЗНО зареєструвалися 8,6 тисячі осіб.

Про це в коментарі Волинському інформаційному порталу розповіла проректор із ЗНО Волинського інституту післядипломної освіти Надія Бобак.

За словами співрозмовниці, всього у Волинській області зареєстрували 8 641 особу на тестування з української мови та літератури. Власне, цей предмет є обов’язковим, тож можна говорити, що саме стільки вступників цьгоріч візьмуть участь в основній сесії ЗНО.

Тести з математики здаватимуть 3 640 осіб, майже п’ять тисяч – історію України.

Найменше зареєструвалося на іспанську мову – п’ять осіб та французьку – сім, 23 – на російську мову. «Тепер ми думаємо, де їм робити пункти тестування. Адже при такій малій кількості їх відкривати не дуже зручно. Адже учасників тестування буде обслуговувати більше осіб, ніж їх самих», – зазначила Надія Бобак. Тож думають над варіантом, аби ці люди проходили тестування в Львівському регіональному центрі. Таке вже практикували в попередні роки.

Всього на Волині планують відкрити 38 пунктів тестування на українську мову та літературу. В Луцьку – 12, Ковелі та Нововолинську – по чотири, три – в Камені-Каширському та по два – у Володимирі-Волинському, Ківерцях, Любомлі, Маневичах, Ратному, Любешові та Горохові.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа