<

На знак підтримки України матір Ілона Маска одягла вишиванку від луцького бренду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:15 | 14.03.2022 / Новини / /
Перегляди
260
/ Коментарі відсутні

Канадська модель, письменниця та дієтологиня Мей Маск з’явилася в ефірі в українській вишиванці від луцького бренду «Edelvika».

Мама мільярдера, засновника Tesla та SpaceX Ілона Маска вийшла в ефір у студії WePlay Esports в Лос-Анджелесі та висловила свою підтримку Україні, – повідомляє 24 канал.

Вона одягнула на інтерв’ю вишиванку від луцького бренду «Edelvika». Про це Мей Маск сама написала на своїх сторінках у соціальних мережах.

Мей Маск обожнює вбрання від українських брендів. Вона чи не єдина знаменитість, яка найчастіше одягає речі від українських дизайнерів. 73-річна Мей кілька днів тому з’явилася в сукні-вишиванці від дизайнерки зі Львова Юлії Магдич, а нещодавно вона вийшла в ефір на підтримку України у новій вишиванці.

Мей Маск вперше одягнула білосніжну вишиванку на зав’язках з чорною вишивкою. Редакторка Fashion 24 Юлія Турелик одразу побачила схожість зі своєю вишиванкою, яку купила від бренду Edelvika.

Спочатку підкрадалися деякі сумніви, чи дійсно ці вишиванки однакові, але коли наприкінці допису у своєму інстаграмі Мей Маск зазначила, що це вишиванка від бренду “Edelvika”, будь-які непевності зникли.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер