<

На Житомирщині підліток підстрелив товариша рушницею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:11 | 6.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
193
/ Коментарі відсутні

4-го липня вранці у селі Бастова Рудня Новоград-Волинського району забави підлітків ледь не закінчилися трагедією. 13-річний і 11-річний хлопчики бавилися рушницею, яку дорослі залишили без нагляду.

Обидвоє хлопців перебували тут у гостях, – повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

Як підліток підстрелив товариша

11-річний хлопчик із Житомира перебував у гостях разом з 13-річним родичем. Підлітки розважалися в домогосподарстві та в одному з приміщень знайшли пневматичну рушницю.

За попередньою інформацією, зброю там залишив батько одного з хлопців. Хлопці вирішили погратися із рушницею, та забавки закінчилися травмою: старший поцілив у молодшого.

Хлопчика відвезли до Пулинської лікарні та прооперували: у нього було поранення грудної клітини. На місце інциденту батьки не викликали поліцію, інформацію правоохоронцям повідомили медики.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події. Вони відкрили провадження за частиною 1 статті 128 – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Поліцейські нагадали: батьки мають відповідально ставитися до організації відпочинку своїх дітей. Важливо не допускати, щоб у їхніх руках опинялися небезпечні предмети.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок