<

На Житомирщині стріляли у волинських інкасаторів: оголосили план перехоплення «Сирена»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 9.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9-го вересня близько 10.00 у Житомирі група невідомих скоїла озброєний напад на поліцейських групи фізичної безпеки УПО у Волинській області. Одному працівнику охорони прострелили ногу. На території регіону введено оперативний план «Сирена».

Близько 10.00 до поліції надійшло повідомлення про озброєний напад невідомих на поліцейських охорони на одній з вулиць Житомира, – інформує відділ комунікації поліції Волині.

Попередньо встановлено, що під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної безпеки роти Управління поліції охорони у Волинській області було вчинено напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї.  

Правоохоронець встиг убезпечити сумку із щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля. Одразу ж потому інший поліцейський заблокував машину із середини. 

Унаслідок вчиненої стрілянини поліцейський групи фізичної безпеки отримав поранення у ногу. Наразі 38-річного старшого сержанта поліції доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. 

Нападники з місця події зникли на автомобілі Daewoo Lanos зеленого кольору без номерних знаків, – повідомляє Еспресо.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділу поліції. З’ясування усіх обставин триває. На території області введено оперативні заходи для встановлення та затримання небезпечних нападників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок