<

На Житомирщині школярки побили дівчину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:52 | 21.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
136
/ коментарі 2

18-го лютого у Бердичівському районі Житомирській області двоє школярок через хлопця жорстоко побили 14-річну дівчину. Свої знущання вони зняли на телефон.

Про інцидент повідомила правоохоронцям матір потерпілої, – інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Свою заяву жінка підтвердила відеозаписом, зробленим однією із кривдниць дівчини. 

Як з’ясували правоохоронці у ході проведення першочергових дій, між чотирма школярками, 2005 року народження, виник конфлікт через хлопця. Усі четверо знайомі між собою та підтримували стосунки, хоч і мешкають у різних місцях та навчаються у різних школах.

17-го лютого троє дівчат призначили зустріч іншій нібито для розмови. Разом відійшли у безлюдне місце поблизу закинутої будівлі у с. Хажині Бердичівського району. Там спілкування між школярками швидко перейшло у побиття потерпілої. Під час цього одна з кривдниць усе фільмувала за допомогою мобільного. Згодом, увечері цього ж дня, виклала запис у соціальну мережу.

Травмована дівчина повернулась додому та розповіла про все матері, а та звернулась у поліцію.

“Усі учасниці конфлікту відомі. Це мешканки райцентру, с. Хажина Бердичівського району та с. Жежель сусідньої Вінницької області. Потерпіла навчається разом з однією із кривдниць, з іншими познайомилась теж через неї, – розповідає начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Наталія Гончарук. – Двоє із цих дівчат уже потрапляли у поле зору поліції: одна через залишення місця проживання, інша – підозрювана у вчиненні крадіжки”, – зазначають у поліції.

Дії неповнолітніх попередньої кваліфікували за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Їх доставили до Бердичівського відділу поліції для проведення необхідних слідчих дій. Тож нині усім трьом загрожує кримінальна відповідальність за травмування подруги.

Також ювенальні інспектори проводять відповідну роботу з родинами неповнолітніх. 

Увага відео містить сліди жорстокості та ненормативну лексику, 18+!

https://youtu.be/80xnlXTQLGU




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок