<

На Житомирщині потужний вітер повалив дерева і позривав покрівлі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:34 | 20.06.2020 / Новини / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

18-го червня на Житомирщині вирувала негода, сильний вітер повалив дерева та пошкодив лінії електропередач.

Про це повідомляє ДСНС України у Житомирській області, – передає Апостроф.

Рятувальники 4 рази виїжджали на ліквідацію наслідків негоди, з них три виїзди було здійснено на прибирання з автошляхів повалених дерев;

  • в селі Гарапівка зламані дерева перекрили рух на дорозі, ще до їх прибуття громадяни власними силами звільнили частину дороги, решту бійці ДСНС бензопилою розрізали та прибрали на узбіччя;
  • поблизу села Глезне Любарського району також дерева перекрили дорогу;
  • між селами Перштравневе та Камінівка Овруцького району вогнеборці надавали допомогу працівникам місцевого РЕМ, там шквальний вітер повалив дерево разом із електростовпом.

Окрім цього, о 19:40 олевські рятувальники виїхали на поміч місцевому подружжю пенсіонерів. Через негоду у них зірвало частину шиферу, сім’я переживала, що дощ заллє їхній будинок, а допомогти було нікому. Тому рятувальники на триколінній драбині полагодили покрівлю пенсіонерам, замінивши зірване покриття на нове.

Також через погіршення погодних умов на Житомирщині від електропостачання було відключено 15 населених пунктів (в Андрушівському районі – 1, Ємільчинському – 2, Малинському – 6 , Овруцькому – 1, Олевському – 4, Ружинському – 1) та 61 трансформаторна підстанція.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця