<

На Житомирщині чоловік через ревнощі облив дружину бензином і підпалив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 30.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

У Хорошівському районі на Житомирщині поліцейські затримали чоловіка за підпал дружини.

Так, 29-го липня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з опіками 41-річної жительки Давидівки, – повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Під час перевірки поліцейські встановили, що співмешканець потерпілої облив її легкозаймистою речовиною та підпалив. Нині жінка – у лікарні, а чоловіка поліцейські затримали.

Під час з’ясування обставин встановили, що увечері між цивільним подружжям виник раптовий конфлікт на грунті ревнощів.

У розпалі емоцій 50-річний чоловік облив, ймовірно, бензином, дружину, яка у цей момент лежала, не очікуючи такого розвитку ситуації.

Зрозумівши серйозність його намірів, жінка схопилась втікати, однак одяг на ній спалахнув через кинутий співмешканцем в її сторону запалений сірник.

“Потерпіла частково сама, частково з допомогою сусідів скинула палаючий одяг та разом загасили вогонь. Попередньо, прибулі медики діагностували опіки ІІ ступеню 20% тіла жінки. Чоловіка поліцейські затримали за місцем проживання. Він мав характерні ознаки алкогольного сп’яніння”, – розповів начальник Хорошівського відділення поліції Микола Заречний.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за статтями 15 (Замах на злочин), 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі встановлюють усі обставини події.




один коментар
  1. Добре хоч не кислотою облив, чи у ванній не розчинив та не спустив у каналізацію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер