<

На журналістів 1+1 напали біля будинку міністра фінансів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 24.04.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

В інтернеті з’явилося відео нападу на знімальну групу каналу 1+1 біля заміського будинку міністра фінансів Олександра Данилюка.

Ролик у вівторок, 24 квітня, опублікований на сервісі Youtube, – пише Корреспондент.

У свою чергу, прес-служба 1+1 повідомила, що напад на журналістів програми Гроші було скоєно в суботу, 21 квітня, біля заміського будинку Данилюка в закритому котеджному містечку Золоче (Золоті ворота) під Києвом.

Самі журналісти стверджують, що зйомкам програми заважали невідомі, які представилися охоронцями.

“Вони намагалися вибити телефони з рук кореспондента Грошей Ігоря Колтунова. Згодом до них приєднався нібито голова елітного містечка, який представився Олександром Шуруповим. Він схопив оператора і журналіста за горло і душив їх, що видно на оприлюднених кадрах, які вдалося зберегти після нападу”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Навіть більше, згодом чоловік, який представився Шуруповим, намагався збити журналістів автомобілем.

“А далі прямо навпроти будинку міністра фінансів Данилюка цей агресивний чоловік на джипі тричі намагався збити оператора! І все це, щоб українці не побачили розкішне житло держслужбовця”, – розповів журналіст програми Гроші Ігор Колтунов.

Редакція програми Гроші розцінює подію як замах на життя журналістів і перешкоджання їх законній професійній діяльності. Повідомляється, що відразу після інциденту журналісти звернулися в поліцію із заявою про перешкоджання журналістській діяльності.




один коментар
  1. “живеио по-новому”)))))))від “демократії” і “свободи слова” аж дихати тяжко….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер