<

На Запоріжжі зв’язана та покалічена жінка три дні знаходилась біля трупа чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:29 | 19.01.2018 / Новини /
Перегляди
5
/ 1 коментар

 В одному із селищ Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області двох пенсіонерів катували заради грошей, чоловік помер, а його жінка знаходиться у лікарні у важкому стані.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін

“Вчора в одному з селищ Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області у приватному будинку пенсіонерів, 1938 р.н. і 1940 р.н., був виявлений труп власника, а його жінка у важкому стані була доставлена до лікарні і до теперішнього часу перебуває в стані коми”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що злочинці проникли до будинку з метою пограбування. Заздалегідь отруїли собаку, а після проникнення тривалий час знущалися над власниками літнього віку: ламали та відривали фаланги пальців рук.

Вказаний жахливий злочин вони скоїли ще 14 січня 2018 року. Літня жінка три доби зв’язана і покалічена знаходилася з трупом свого замученого чоловіка у будинку, не в змозі викликати допомогу.

Протягом доби працівники поліціі Запорізької області встановили та затримали підозрюваних – двох зловмисників, які знущалися над потерпілими заради “здобичі” в розмірі 1400 гривень.

https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/1825260581099941




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця