<

На Запоріжжі в результаті пожежі загинув чоловік та двоє дітей, а мати вчинила самогубство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 19.01.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В одному з сіл Запорізького району після гасіння пожежі виявлено трупи двох малолітніх дітей та чоловіка. Мати неповнолітніх, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішання.

18 січня близько 14:20 до Запорізького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить приватний будинок, – повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

На місці події працювали працівники поліції, медики та ДСНС у Запорізькій області.

На місці події після гасіння пожежі у будинку виявлено трупи чоловіка 1989 року народження та двох хлопчиків 2009 та 2014 років народження. Також  за будинком на дереві виявлено труп господарки будинку, жінки 1987 року народження. 

Під час перевірки встановлено, що жінка 1987 року народження сама виховувала трьох малолітніх дітей, хлопчиків 2006, 2009 та 2014 років народження. Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших відомств не перебуває. За місцем мешкання характеризується задовільно.

У гостях родини перебував брат жінки 1989 року народження. Старший із неповнолітніх гуляв на вулиці, а коли повертався додому побачив дим у будинку та пожежу. Хлопець покликав по допомогу. Поштарка, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте власними силами загасити пожежу до приїзду рятувальників не вдавалось. В цей час власниця будинку, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішання.

Неповнолітній на даний час знаходиться у відділенні поліції, з ним спілкуються поліцейські та працівники ювенальної превенції. Вирішується питання щодо подальшого місця перебування дитини.

Встановлюється причина пожежі та всі обставини події. Триває перевірка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер