<

На залізничному вокзалі у Дніпрі впала люстра: тепер їх перевірять на всіх українських вокзалах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:15 | 30.01.2022 / Новини / /
Перегляди
516
/ коментарі 3

«Укрзалізниця» починає позапланову перевірку всіх підвісних освітлювальних приладів на залізничних вокзалах через падіння люстри на вокзалі Дніпра 28-го січня.

Ніхто з працівників чи відвідувачів вокзалу не постраждав, – “Укрзалізниця“.

“У п’ятницю, 28 січня, відбувались планові регламентні роботи з заміни ламп люстри центрального вокзалу Дніпра. Під час підняття люстри після чистки патронів обірвався трос, люстра впала на підлогу.

Роботи відбувалися з дотриманням всіх правил безпеки, зона під люстрою була огороджена, ніхто з працівників чи відвідувачів вокзалу не постраждав”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим “Вокзальна компанія” “Укрзалізниці” запускає додаткову, позапланову перевірку всіх підвісних освітлювальних приладів на залізничних вокзалах.

В компанії зазначили, що інфраструктура пасажирських перевезень, в тому числі вокзалів, вже багато років потребує оновлення, заміни та вкладення інвестицій.

“Термін експлуатації частини обладнання підходить до завершення і підтримка його в справному стані вимагає посиленої уваги від працівників”, – йдеться в повідомленні.

В “Укрзалізниці” зазначили, що цього року, після виведення компанії на прибуткову діяльність та з ухваленням програми “Велике будівництво на Укрзалізниці” був прийнятий план оновлення інфраструктури, що передбачає значне покращення як рухомого обладнання, так і обладнання на вокзалах протягом 2022 — 2024 років.




коментарів: 3
  1. В нас все як завжди. Коли щось трапиться тоді будемо перевіряти. А так часу нема шоб перевірити. Нормально і так

  2. Щось мені лампочки на володимирському вокзалі давно не подобаються! У зв’язку з цим прошу запустити додаткову, позапланову перевірку всіх підвісних освітлювальних приладів на даному залізничному вокзалі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа