<

На заклад у Рожищенському районі, в якому святкували весілля, склали адмінпротокол: 41 порушника карантину виявили на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 16.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Оскільки 11 листопада Кабінет міністрів України запровадив «локдаун вихідного дня», у Волинській області за вихідні 14-го та 15-го листопада правоохоронці склали 41 адмінпротокол на заклади. Частина з них стосувалась порушення правил торгівлі під час «карантину вихідного дня».

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Загалом, за вихідні самі громадяни понад 30 разів повідомляли про ті чи ті порушення правил карантину: більшість з них знайшли підтвердження. Також мобільні групи поліції разом з працівниками Держпродспоживслужби самостійно виявили ряд порушень.

Незважаючи на заборону працювати у вихідні розважальним закладам, ресторанам, кафе, спортзалам та непродуктовим магазинам, дехто з громадян вирішив обійти встановлені норми. 

Наприклад, 15-го листопада у Камінь-Каширському дільничний офіцер поліції зафіксував роботу одного з продовольчих магазинів міста, декілька схожих порушень задокументували у смт Ратне та районі.

А в Луцьку небайдужі громадяни повідомили на 102, що один із закладів харчування в центрі працює. Виїхавши на місце, поліцейські виявили, що у ресторані перебувають люди і він функціонує у звичному режимі.

В цей же день в одному з закладів Рожищенського району, незважаючи на карантинні заборони, відбувалося весілля, де були присутні понад 20 осіб.

На всіх порушників склали адміністративні протоколи.

До слова, з початку введення карантинних заходів на території області правоохоронці скали понад тисячу адміністративних матеріалів про порушення карантину щодо людей та розпочали 4 кримінальних провадження. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа