<

На Заході розгорівся скандал через мультфільм «Маша і Ведмідь»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 19.11.2018 / Новини /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Посольство Росії в Лондоні запропонувало внести творців мультсеріалу “Маша і ведмідь” до списку санкцій через звинувачень європейських критиків, які знайшли в ньому пропаганду.

Про це пише Оbozrevatel.

“Важлива проблема, порушена сьогодні в The Times: як Великобританії врятуватися від “Маші і Ведмедя”? Відкрити Антімультиплікаціонний центр де-небудь в Балтиці? Занести всіх мультиплікаторів до списку санкцій ЄС? Ясно, що потрібен рішучий – і дуже дорогий – підхід!” – іронізують російські дипломати в Twitter.

Автори серіалу також заявили, що ставляться до звинувачень, з гумором.

Нагадаємо, що раніше європейські критики виявили в популярному російському мультсеріалі “Маша і Ведмідь” елементи кремлівської пропаганди.

Мультик назвали знаряддям “м’якої сили” Росії представники відразу декількох західних країн, повідомляє The Times. Підозру викликали обидва головних персонажі.

Так, один із професорів Букінгемського університету у Великобританії Ентоні Глісс заявив, що Маша занадто багато на себе бере. “У неї напористий, неприємний характер, при цьому вона рішуча. Не буде перебільшенням сказати, що вона веде себе по-путінськи”, – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер