<

На Закарпатті затримали озброєну банду, яка планувала встановити контроль над регіоном – поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 9.02.2020 / Новини / , , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

8-го лютого співробітники поліції, СБУ та прокуратури провели спільну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували  встановити контроль над регіоном. Злочинці чинили збройний опір правоохоронцям та намагалися втекти.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію правоохоронців: у селі Нижні Ворота Закарпатської області затримали лідера та членів угрупування.

До затримання підозрюваних залучили спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Під час затримання злочинці перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям та намагалися втекти.

У результаті ніхто не постраждав.  Лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. З місця події вилучено транспортні засоби та зброю.

Поліція Закарпаття заявила про затримання сімох осіб у селі Нижні Ворота у результаті спецоперації проти злочинного угруповання, яке «планувало встановити контроль над регіоном». У якому саме провадженні це все відбувалося, не повідомляється.

Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції опублікував відео як проходила спецоперація з затримання членів злочинного угруповання на Закарпатті.

Як повідомляв БУГ раніше, 7-го лютого вранці в Мукачеві на вулиці Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення. За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку.

У ніч на 9-те лютого ЗМІ повідомили про затримання кількох осіб на посту поліції в Нижніх Воротах на Закарпатті. За попередньою інформацією, затримання пройшло близько 22:00 у той час як два автомобіля на львівській реєстрації Mercedes G-Glass і Toyota Land Cruiser 200 заїжджали в Закарпатську область через пост поліції у Нижніх Воротах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер