<

На Закарпатті школярі отруїлись газом із балончика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:33 | 14.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го вересня семеро учнів школи №10 Мукачева на Закарпатті потрапили з уроків до лікарні з отруєнням невідомою речовиною. Інцидент трапився на перерві. За попередньою інформацією поліції, діти отруїлися газом із балончика.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Наталія Машіко.

“Сьогодні семеро учнів ЗОШ №10 в Мукачеві потрапили з уроків до лікарні з отруєнням невідомою речовиною різних ступенів важкості. Це були учні 5-го та 6-го класу. Інцидент трапився на перерві. За попередньою інформацією, діти отруїлися газом із балончика,” – повідомила речниця.

Зі слів Машіко, за свідченнями, які надали поліції в школі, діти відчули різкий запах, після чого їм стало зле.

“Наразі поліція перевіряє цю інформацію, а також з’ясовує, хто розпилив газ у школі”, – додала речниця Мукачівського відділу поліції.

Як повідомляли раніше, сьогодні до Закарпатської дитячої обласної лікарні поступило семеро учнів школи №10 міста Мукачево з отруєнням невідомою речовиною. Троє з них – у важкому стані, поступили із втратою свідомості, судомами. Наразі усі діти у свідомості, їх стан більш-менш стабільний.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа