<

На Закарпатті провели масштабну спецоперацію проти контрабандистів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:11 | 25.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Спецоперацію проти контрабандистів у четвер, 24 січня, проводили на Рахівщині, що в Закарпатській області. У четвер представники Державної прикордонної служби України спільно з Військовою прокуратурою провели обшуки у 13 помешканнях в місті Рахові та селі Ділове.

Спецоперація проходила із застосуванням спеціальної техніки. Окрім цього, тимчасово було заблоковано рух окремими ділянками траси Мукачево — Рогатин інформує Mukachevo.net.

У Мукачівському прикордонному загоні не прокоментували обшуки, але офіційно підтверджують, що на місці працювали прикордонники спільно з військовою прокуратурою.

Згодом стало відомо, що спецоперація в Закарпатській області була проведена в рамках розслідування кримінальної виробництва за фактом наїзду в листопаді 2018 р на офіцера Мукачівського прикордонного загону, в результаті якого він загинув. Про це LIGA.net повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Він нагадав, що з весни 2018 року оперативні підрозділи ДПСУ розслідують справу незаконного переправлення тютюнових виробів через держкордон. У листопаді 2018 року під час реалізації оперативної інформації контрабандисти вчинили наїзд на прикордонника.

За цим фактом було зареєстровано справу за ч.3 ст. 348, ч.3 ст. 332 і ч.1 ст. 204 КК.

“Сьогодні в рамках виробництва були проведені обшуки по 13 адресами підозрюваних в Рахові, Діловому, Костеловке, Солотвино та Нижній Апші Закарпатській області. За результатами обшуків виявлено холодна і вогнепальна зброя, засоби зв’язку, тютюнові вироби, валюта та інші докази незаконної діяльності”, – повідомив Слободян.




один коментар
  1. Я не побачив масштабної спецоперації. Показуха, популізм і фальш. Чому так “багато” конфіскованих ящиків сигарет, одиниць баксів і евро. Не смішіть, спецслужби!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця