<

На Закарпатті прогримів вибух на газопроводі, почалась масштабна пожежа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 1.01.2016 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вранці 1-го січня сталася НП в районі селища Городилово, що в Хустському районі Закарпатської області. На одній з ділянок газопроводу прогримів вибух – інформує Під прицілом з посиланням на прес-службу ДСНС.

Вибух на газопроводі прогримів внаслідок розгерметизації одної з його ділянок. Це трапилося о 10-й годині 1-го січня. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій прибули на місце і займаються ліквідацією НП.

«На місце події прибула і продовжує працювати лінійно-експлуатаційна бригада Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів. Диспетчером здійснено перекриття засувок. Створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації», – повідомляє прес-служба ДСНС.

Тим часом прес-служба глави обласної адміністрації Закарпаття Геннадія Москаля заявила, що на місці події спалахнула сильна пожежа – стовп вогню піднявся на 50 метрів у висоту. Однак з вигорянням газу почав зменшуватися і зараз досяг висоти 10 метрів. Відомо також, що постраждалих під час НП немає, а газ населених пунктах не відключали.

Рятувальники чекають, коли вигорить весь газ на пошкодженій ділянці, щоб з’ясувати причину події.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив проект модернізації частини газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород, який буде коштувати 900 мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер