<

На Закарпатті обстріляли працівників дорожньої служби під час роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 6.12.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Закарпатті молодики відкрили стрілянину в бік працівників дорожньої служби на трасі Мукачево-Рогатин і втекли. Поліція з’ясовує обставини стрілянини, в області оголошено оперативний план “Сирена”.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області у фейсбук.

“Поліція з‘ясовує обставини конфлікту зі стріляниною на Мукачівщині, під час якого невідомі особи застосували зброю до працівників дорожньої служби, після чого втекли. На місці події працює поліція, з’ясовують усі обставини злочину. У області введено план «Сирена», – йдеться в повідомленні.

Як уточнили в поліції, повідомлення про те, що у селі Верхній Коропець Мукачівського району невідомі особи на автомобілі здійснили постріли у бік працівників дорожньої служби надійшло 5 грудня близько 19:55. На місці поліція з’ясувала, що у зв’язку з проведенням робіт з ремонту дорожнього покриття між невстановленими на даний час поліцією особами та працівниками дорожньої служби, виник конфлікт. У результаті – чоловіки на авто здійснили кілька пострілів у бік робітників та втекли у невідомому напрямку.

В поліції зазначають, що особи пересувались на трьох авто, одне з яких залишили на місці події, а на інших двох зникли з місця пригоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер