<

На Закарпатті автівка об’їхала шлагбаум і потрапила під поїзд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 5.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 2

5-го березня У Закарпатській області на перегоні Хуст – Бурштина водій автівки об’їхав шлагбаум на залізничному переїзді та спричинив зіткнення з локомотивом, постраждало 5 пасажирів авто.

Про це інформує пресцентр Укрзалізниці.

“Сьогодні близько 6-ї ранку, проігнорувавши заборонні показники світлової та звукової сигналізації, водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter об’їхав закритий шлагбаум і спричинив зіткнення з локомотивом. Інцидент стався на Закарпатті, перегін Хуст — Буштино. Внаслідок ДТП постраждало 6 пасажирів автівки”, – сказано в повідомленні.

За попередньою інформацією, шістьох пасажирів автомобіля з травмами різної тяжкості доправлено до лікарні міста Тячів. Водій та ще два пасажири відмовилися від госпіталізації.

Правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії. ДТП не вплинула на рух пасажирських поїздів.

Поліція Закарпаття встановила, що близько 5:00 години водій мікроавтобуса «Mercedes Benz», 31-річний мешканець села Грушово, проігнорував ввімкнене червоне світло світлофора та опущений шлагбаум, виїхав на залізничний переїзд та зіткнувся з потягом. Внаслідок удару автомобіль відкинуло в кювет.

Водій тілесних ушкоджень не отримав, результат на стан алкогольного сп’яніння – негативний.  Внаслідок аварії травми отримали п’ятеро односельців водія віком від 33 до 70 років. Вони доставлені до медзакладу. 

Автомобіль вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів Хустського відділу поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). У справі триває слідство. 




коментарів: 2
  1. Для особливо обдарованих водіїв, окрім закритого шлагбаума треба ще бар’єри, які піднімаються з землі, встановлювати і піднімати, як в рОСІЇ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця