<

На Закарпатті 12-річний хлопець розстріляв кота з пневматичної рушниці. ВІДЕО 18+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:06 | 18.08.2022 / Новини / , , /
Перегляди
664
/ 1 коментар

На Закарпатті правоохоронці притягнули до відповідальності батьків 12-річного хлопця після того, як той на камеру розстріляв кота з пневматичної рушниці й виклав це відео в інтернет.

16-го серпня під час моніторингу інтернету, в одній з соцмереж поліцейські виявили відео, на якому зафіксовано, як дитина з предмета, схожого на рушницю, стріляє у тварину, повідомляє поліція Закарпатської області.

За таку поведінку малолітньої дитини поліцейські притягнули до відповідальності батьків. На останніх за неналежне виховання складено адміністративний протокол. З родиною і надалі працюватиме ювенальна поліція, для того, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.

Окрім цього, в ході перевірки буде встановлюватися, яким чином в руки 12-річного хлопця потрапила пневматична рушниця. Цьому факту буде надана окрема правова оцінка.

Поліція нагадує дорослим про необхідність вчасного реагування на будь-які прояви агресії та жорстокості у дітей, особливо в час війни. В разі потреби звертайтеся за допомогою до спеціалістів, у тому числі і до співробітників ювенальної поліції.




один коментар
  1. Ну точно передивився російського серіалу “Бріґада” де один з персонажів вічно обнюханий Космос пуляв по коту з пістолєта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер