<

На YouTube з’явився трейлер про озеро Світязь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:31 | 14.07.2017 / Новини /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

На YouTube виклали відео під назвою «Світязь. Офіційний український трейлер 2017».

Ролик опублікував користувач Dooomaniya, повідомляє ВолиньПост.

В описі до відео йдеться, що після закінчення навчання і отримання ступеня бакалаврів група студентів вирішила це відсвяткувати. Вони вирушили на найбільше в Україні озеро – Світязь.

Їхній відпочинок був насичений, та все ж чогось їм не вистачало. А саме на Світязі є острів, про який ходить чимало легенд. Там колись був будинок космонавтів, як кажуть офіційні джерела – «Для відпочинку».

Та місцеві жителі знають, що не для відпочинку. Розвалини того будинку ще й зараз можна побачити. Вважається, що острів знаходиться в аномальній зоні, за певних обставин саме там може відкривати портал у потойбіччя.

Так сталось і у випадку з нашими героями. Через брак гострих відчуттів, вони взяли човен і попливли на острів. Десь на середині шляху ясна погода змінилась грозовим небом, хвилі більшали, човен кидало з боку в бік. Все ж до початку грози вони встигли допливти. Та не грози їм потрібно було боятись, бо на острові вони були вже не одні.

Якась невідома сила почала забирати їх. Для того, аби вижити, їм потрібно було дочекатись ранку. Адже з настанням світанку нечисть втрачала свою силу і портал закривався. Вважається, що саме блискавки, які влучали в озеро під час грози, і відкрили його.
Та чи вдалось студентам пережити ніч?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок