<

На Ягодинській митниці виявляють великі партії контрабанди мобільних телефонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 10.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На початку грудня волинські митники затримали жительку Волині Ольгу Сидорук, яка намагалася завезти з Польщі в Україну 160 мобільних телефонів марки «Lenovo».

Жінка задекларувала мобільні телефони, втім вказала занижену вартість та вагу телефонів. Як встановили митники, 160 стільникових пристроїв зв’язку заважили 42 кілограми і вартість їх склала майже 14 тисяч доларів. Однак у митній декларації Ольга Сидорук вказала, що товар коштує близько 5 000 доларів і важить на 10 кілограмів менше. У зв’язку із цим волинські митники склали протоколи про порушення митного кодексу, а справу невдовзі передали на розгляд суду, – пише Під Прицілом

Любомльський районний суд постановив справу направити на Ягодинську митницю для додаткової перевірки, втім Ольга Сидорук подала апеляційну скаргу, у якій просила провадження щодо неї закрити, а постанову Любомльського районного суду скасувати.

На судове засідання до Апеляційного суду Волинської області порушниця не з’явилася.

Втім, як повідомив представник митниці під час судового слухання, окрім самої Ольги Сидорук в автомобілі було ще кілька людей, які також намагалися перевезти мобільні телефони.

Всього 11 людей намагалося перевезти велику партію мобільних телефонів двома мікроавтобусами, пояснив представник митниці. Зауважимо, що в Апеляційному суді лише сьогодні розглядають одразу три справи за цим фактом.

Зрештою суддя Апеляційного суду Петро Борсук постановив апеляційну скаргу Ольги Сидорук залишити без задоволення, а постанову Любомльського районного суду без змін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа