<

На «Ягодині» затримали волинянина, який віз із Польщі майже 400 старовинних монет та ніж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 30.09.2019 / Новини / /
Перегляди
24
/ 1 коментар

На пункті пропуску Ягоди у волинянина, яки повертався в Україну автобусом «Варшава – Луцьк» прикордонники та митники виявили приховані від контролю ніж та два альбоми з монетами.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Під час оформлення пасажирів автобусу «Варшава – Луцьк», який прибув в пункт пропуску Ягодин на смугу руху «червоний коридор», прикордонники та митники у громадянина України серед особистих речей виявили приховані від контролю ніж та два альбоми з монетами. 36-річний волинянин намагався провезти з Польщі в Україну багнет-ніж довжиною 70 см та майже 400 різних монет, що можуть становити історичну цінність.

«Знахідку» правоохоронці вилучили та передали на експертизу. Крім того по факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 201 ККУ «Контрабанда», прикордонники направили повідомлення до компетентних правоохоронних органів.




один коментар
  1. я не можу зрозуміти на кого працюють наші митники, людина ввозить в країну історичні цінності – це користь для держави, людина вивозить сигарети і завозить валюту – це користь державі… а вони перешкоди роблять, нехай поляки лапають тих контрабандистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа