<

На «Ягодині» затримали турецьких нелегалок, які намагались потрапити до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:24 | 10.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У пунктах пропуску «Угринів» та «Ягодин» прикордонники затримали п’ятьох нелегалок, які намагались потрапити до Польщі.

Про це повідомляють у Державній прикордонній службі.

Подолати кордон іноземці намагалися як з підробленими документами через пункти пропуску, так і через ділянку «зеленого» кордону в обхід пунктів пропуску.

Прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Угринів», що на українсько-польському кордоні, виявили трьох громадян Туреччини з паспортами, що містили ознаки часткової підробки. Ще одного громадянина з цієї країни затримали прикордонники цього ж загону відділу «Амбуків» за 5 метрів від кордону з Польщею.

Також прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин-авто» затримали двох громадян Туреччини, які намагалися скористатися підробленими паспортами.

Варто зазначити, що хоча в минулому місяці зафіксовано спад міграційної активності. Дещо збільшилась кількість затриманих за порушення кордону громадян Туреччини (серпень – 12, липень – 5), що свідчить про стійкі канали їх переправлення до Західної Європи. Найбільше їх затримано на українсько-польській ділянці. Всього з початку року співробітники Державної прикордонної служби затримали 72 громадянина Туреччини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця