<

На Ягодині виявили приховані речі майже на 700 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:29 | 10.07.2016 / Новини / , /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

У п’ятницю8-го липня, у міжнародному пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею, прикордонники Луцького загону спільно з представниками Волинської митниці закінчили поглиблений огляд вантажівки, в якій виявили товар, що був відсутній в товаросупровідних документах.

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби України.

Напередодні оперативні співробітники прикордонного відомства здобули інформацію про можливу протиправну діяльність пов’язану з незаконним переміщенням через державний кордон товарів з країн ЄС.

Зокрема, на оформлення мали подаватися документи, що містять неправдиві дані про найменування, вагу та вартість переміщуваних товарів. Було ініційовано проведення спільного з митниками поглибленого огляду автомобіля «Вольво», що переміщував «секонд хенд» з Німеччини.

img_7640-640x510

Під час перевірки серед вживаних речей, заявлених в товаросупровідних документах, виявили нові трикотажні вироби, взуття, біжутерія та косметика в упаковці виробника. Виявлений товар вилучено, його загальна вартість сягає 685 тисяч гривень.

Крім того, вчора вранці, 9-го липня, в цьому ж пункті пропуску спільна оглядова група знову виявила товари, які намагався ввезти в Україну у власному автомобілі мешканець Ковеля. Під час поглибленого огляду автомобіля «Рено Трафік» серед основного задекларованого товару виявили шкіряні гаманці та USB-шнури з адаптерами на загальну суму понад 250 тисяч гривень.

img_7655-640x480




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер