<

На «Ягодині» вилучили «зайві» жіночі блузки на понад 13 мільйонів грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 29.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У пункті пропуску Ягодин з вантажівки вилучили 37 178 штук жіночих блузок різних фасонів та розмірів. Перелік їхніх артикулів містить 1152 найменування, а вартість оцінюється у 13 225 599 гривень.

Про це інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Встановлено, що на замовлення молдавської компанії український міжнародний перевізник мав доставити до Тирасполя 15,5 т взуття зі США вартістю 18849 $.

Автомобіль із Гданська (де його перевантажували з контейнера) пройшов транзитом через усю Польщу і на в’їзді в Україну (теж як транзитне міжнародне перевезення) був зупинений посадовими особами управління протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС.

У ході повного митного огляду з описом та перерахунком пакувальних місць, серед зазначеного у товаросупровідних документах взуття, у фурі виявлено незаявлений до митного контролю одяг. Пояснити наявність жіночих блузок у вантажі водій не зміг.

Через порушення митних правил вони вилучені на склад митниці до прийняття судом остаточного рішення про притягнення американської фірми-відправника до відповідальності.

Санкція статті 483 Митного Кодексу України за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер