<

На «Ягодині» вилучили партію секонд-хенду на понад 1,5 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 24.04.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби при огляді автомобіля з гуманітарною допомогою виявили незадекларований товар на суму понад півтора мільйони гривень.

Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби у фейсбуці.

12-го квітня, прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «DAF» під керуванням громадянина України.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються товари в якості гуманітарної допомоги.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено 1023 одиниці незадекларованого товару, загальною вартістю 1 565,4 тисячі гривень”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином, громадянин України, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх кількості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, 23-го квітня БУГ повідомляв про вилучення незадекларованого товару на 135 тисяч гривень на цьому ж митному посту.

Цього ж дня стало відомо, що українець через «Ягодин» хотів привезти з Польщі оптику і аксесуари до зброї на 700 тисяч.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер