<

На «Ягодині» вантажівка прорвала блокаду мітингувальників, почалася бійка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:36 | 26.11.2018 / Новини / /
Перегляди
17
/ коментарі 4

На пункті пропуску «Ягодин» відбулася масова бійка. Люди почали кидатися шинами, а фура намагалася наїхати на активістів, які перекрили водію дорогу.

Протягом 30-ти хвилин мітингарі пропускають по три вантажівки з обох сторін кордону, – повідомляє Волинь24.

Однак один із водіїв вантажного автомобіля вирішив проїхати без черги. Такі дії обурили мітингувальників. Вони почали кидати в автомобіль шини та битися, а водій вигукував із автомобіля: «Я вас всіх поріжу!».

Протягом п’яти хвилин поліція не втручалася, однак коли мітингувальники почали жбурляти у вантажівки палаючі шини, а вантажівка почала рухатися на людей – втрутився спецпідрозділ поліції.

Водію вантажівки вдалося вирватися через блокувальників та проїхати кордон, за ним поїхали й наступні п’ять вантажних автомобілів.

https://youtu.be/_8VnJwdi-vI

Нагадаємо, 24-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» стався справжній транспортний колапс. Міст через річку Буг заблоковано з української сторони.

З опівночі 25-го листопада зі вступом у силу законів щодо “євроблях” почали діяти нові правила в’їзду на автомобілях на іноземній реєстрації.

На “Ягодині” та “Устилузі”  розпочалися протестні акції та тривають досі. Заблокували люди і рух і на інших пунктах пропуску через державний кордон.




коментарів: 4
  1. А під верховною радою палити шини слабо? Ви хоч розуміїте що своїми діями ви обмежуєте можливості іншим людям? Ви йдете по принципу “якщо я не можу проїхати то й іншим не дам”(і сам не гам і комусь не дам). І після цього хочете розуміння й підтримки? Не отримаєте, а отримаєте зневагу та , можливо, стусанів. Хочете зміни закону, то йдіть до законотворців, до депутатів від вашого округу. Хочете щоб вас підтримали, то поводьтесь адекватно та не створюйте незручностей іншим

  2. А той власник вантажівки, що простояла на митниці 3-5 діб, міг втратити суму, за яку можна було б розмитнити 2-3 авто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер