<

На Ягодині утворилася величезна черга вантажівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:15 | 21.09.2020 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На пункті пропуску «Ягодин» на українсько-польському кордоні утворилася велика черга транспортних засобів, переважно вантажівок. На в’їзд в Україну тут очікують близько 800 вантажівок, а на виїзд близько 300.

Про це заявив голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко, який перевірив готовність підрозділів до виконання завдань на українсько-польській ділянці кордону, повідомляє пресслужба МВС України, – передає Держприкордонслужба України.

Керівник прикордонного відомства підкреслив, що співробітники ДПСУ спільно з працівниками митниці мають забезпечити оперативні кроки для належного реагування та оформлення вантажівок.

Окремо він зазначив про необхідність чіткої взаємодії з прикордонниками і митниками Польщі.

«Має відбуватися постійна чітка комунікація між службами пунктів пропуску України та Польщі. Звісно в кожній країні забезпечуються ті норми, які регламентують порядок перетину кордону і оформлення вантажів. Однак спільні дії українських та польських контролюючих органів дозволять пришвидшувати пропускні операції, аби зменшити час перетину кордону», – зазначив Сергій Дейнеко.

Також на кордоні він провів зустріч з заступником коменданта Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща полковником Лукашом Цвіком. Під час зустрічі були присутні представники всіх контролюючих служб України та Польщі.

Всі разом домовилися вживати вичерпних заходів в пункті пропуску, забезпечувати швидкий обмін інформацією і спільно реагувати на збільшення кількості транспортних засобів. Також обговорювалися шляхи подальшого вирішення ситуації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер