<

На «Ягодині» у вантажівці виявили медобладнання на 5 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 20.02.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

12-го лютого на митному посту «Ягодин» вилучили незадеклароване медичне обладнання загальною вартістю понад 5 мільйонів гривень, яке везли у вантажівці.

Так, прямуючи з Польщі в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» заїхав вантажний автомобіль під керуванням українця, – пише пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються літій-іонні батареї, клавіатури та монітори для рентгенапарата.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявили незадеклароване медичне обладнання торгової марки «Vieworks Co.,LTD», детектори рентгенівського випромінювання, загальною вартістю 5,5 мільйонів гривень.

Таким чином, представник фірми відправника, через громадянина України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок