<

На «Ягодині» у пасажира автобуса вилучили ножі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 7.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5-го лютого, на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» під час проходження митного контролю прикордонники в одного із пасажирів автобуса виявили три ножі з ознаками холодної зброї.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.  

На місце події прибули співробітники Любомльського відділу поліції та вилучили в 42-річного жителя Миколаївської області три ножі, довжиною леза понад 24 см. 

До слова, 4-го лютого, на пункті пропуску «Устилуг» у багажному відділенні мікроавтобуса «Mercedes», котрий належить 51-річному жителю Володимира-Волинського, вилучили вісім ножів, які мають ознаки холодної зброї. А 3-голютого, на пропускному пункті «Ягодин» в автомобілі «Toyota» 36-річного іноземця правоохоронці вилучили два кастети. 

Усі небезпечні знахідки поліцейські направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактам відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 263 (носіння кинджалів, фінських ножів, чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця