<

На Ягодині прикордоник не зміг поснити походження грошей, які виявила перевірка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:29 | 15.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати низку заходів направлених на протидію корупції серед персоналу відомства. В цьому напрямку активно проводять роботу співробітинки підрозділів внутрішньої безпеки.

Один з випадків протидії цьому ганебному явищу був зафіксований учора у пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею. Під час проведення перевірки організації несення служби прикордонними нарядами співробітники внутрішньої безпекм у одного з військовослужбовців виявили кошти, походження яких він пояснити не зміг. Також гроші знайшли і в службовому приміщенні. Наразі за даним фактом призначено службове розслідування, – інформує Держприкордонслужба.

Зазначимо, що в Луцькому прикордонному загоні з метою удосконалення управлінської діяльності та ефективності дій із запобігання та протидії корупції налагоджено тісну взаємодію з органами МВС, СБУ та прокуратури. Також для мінімізації корупційних ризиків за участю представників правоохоронних органів проводяться заходи правової та профілактичної роботи з персоналом, в тому числі з начальниками відділень інспекторів прикордонної служби та офіцерами відділів прикордонної служби.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер