<

На Ягодині намагалися незаконно ввезти продукцію на понад 37 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 23.06.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На митному посту «Ягодин» попередили незаконне ввезення друкованої продукції на суму понад 37 мільйонів гривень.

17-го червня в зону митного контролю заїхала вантажівка, в якій відповідно до поданих документів переміщували друковану продукцію торговельної марки «Oxford», загальною вартістю 1 893 215,78 гривні. Повідомила Волинська митниця Держмитслужби.

Під час проведення повного митного огляду вищевказаного автомобіля працівниками митниці виявлено інший пакет товаросупровідних документів, які знаходилися у вантажних місцях з товаром, відповідно до яких вартість становила 37 мільйонів 22 тисячі гривень.

Таким чином, громадянин України, директор підприємства отримувача через водія вантажного транспортного засобу вчинив дії, спрямовані на переміщення через Ягодин на митну територію України товару загальною вартістю 37 022 567 гривень з приховуванням від митного контролю, тобто шляхом подання митному органу як підстави для переміщення даних товарів документів, що містять неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості самих товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 100% суми несплачених платежів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер