<

На Ягодині зупинили вантажівку, напаковану цеглою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 29.09.2021 / Новини / /
Перегляди
1729
/ коментарі 2

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці при огляді вантажного автомобіля замість «Електричної апаратури» в картонних коробках виявили цеглу.

Прямуючи в Республіку Польща, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України, – повідомляє пресслужба Волинської митниці.

Відповідно поданих до митного контролю товаросупровідних документів в митному режимі «реекспорт» переміщувався товар «Апаратура електрична, що має індивідуальні функції» та близько 13 тон автомобільних колісних болтів та гайок.

В результаті проведення повного митного огляду встановлена відсутність вантажу згаданого в товаросупровідних документах, натомість в картонних коробках знаходилась керамічна цегла.

Таким чином директор фірми відправника вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товарів, шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо їх ваги, кількості вантажних місць та їх вартості.

За даним фактом працівниками Волинської митниці за ознаками ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил.




коментарів: 2
  1. Невже і цеглу конфіскують? І випишуть штраф, який дорівнює вартості машини цегли?)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця