<

На Ягодині виявили незадекларований товар майже на 2 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:02 | 14.07.2021 / Новини / /
Перегляди
663
/ Коментарі відсутні

В зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці, прямуючи в Республіку Польща заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. Відповідно поданих до митного контролю документів переміщувався товар «Збірний вантаж» загальною вартістю 194,8 тис. доларів США.

Даний вантаж прямував в адресу підприємства Республіки Польща. Крім заявлених у товаросупровідних документах товарів, в результаті проведення повного митного огляду виявлено 11799 одиниць незадекларованого товару, – інформує Волинська митниця.

Керівник складу компанії відправника, через водія транспортного засобу вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товарів загальною вартістю 1 917 311 гривень, шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо їх ваги, кількості вантажних місць та їх вартості.

Працівниками Волинської митниці, за ознаками ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 1,9 мільйони гривень вилучено до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер