<

На Ягодині вилучили побутову техніку, вартістю понад десять тисяч Євро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 5.01.2022 / Новини / /
Перегляди
2153
/ коментарі 3

29-го грудня до пункту пропуску «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль з вантажем «побутова техніка» загальною вагою 14 770 кг та задекларованою загальною вартістю 10 825 Євро.

Отримувачем товару виступив громадянин України, фізична особа-підприємець, йдеться у фейсбуці митниці.

Координаційно-моніторинговою митницею в ході аналізу були встановлені можливі порушення митних правил. З огляду на це було сформовано орієнтування щодо проведення додаткових форм митного контролю.

За результатами відпрацювання орієнтування та під час поглибленого митного огляду встановлено невідповідність заявлених даних, а саме: виявлено факт не декларування частини вантажу – кухонні електричні пічі, посудомійні машини, електродуховки, варочні поверхні.

Як зазначають, загалом було заявлено 219 одиниць техніки, але у наявності виявлено 313.

За даним фактом 1-го січня Волинською митницею порушено справу про порушення митних правил за ознаками статті 472 Митного кодексу України.

Вартість незадекларованих товарів буде визначена додатково. Санкція зазначеної статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості незадекларованих товарів з їх конфіскацією.




коментарів: 3
  1. На такому „смітті” (те що викинули в Європі) деякі люди прекрасно заробляють, а все через те що в магазинах продають ще гірше „нове сміття”, яке ледве гарантію відпрацьовує…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця