<

На виставці в Женеві презентували автомобільні новинки Jeep

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:36 | 19.03.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На початку березня відбулася довгоочікувана для автолюбителів усього світу виставка в Женеві. Тут кращі виробники демонструють концепти майбутнього, а також нові моделі, які незабаром з’являться в продажу.

Американська компанія Jeep порадувала відвідувачів гібридними позашляховиками Compass і Renegade, а також новою модифікацією Compass S, – пишуть Волинські новини.

Нові моделі незабаром з’являться в Автоцентрі на Столичному, який є офіційним представником бренду Jeep в Києві.

Чим здивував Jeep Compass S?

Позашляховик Компас дуже популярний у Європі. Протягом останніх двох років він найбільше продається з-поміж інших моделей американської компанії. Рестайлинговая версія з маркуванням S отримала «міський» силует з яскраво вираженими спортивними рисами. Новинку зробили двоколірною. Незалежно від основного кольору, дах і пороги будуть чорними.

Авто оснастили 19-дюймовими дисками з оригінальною гранітної обробкою. Цим же напиленням покрили радіаторну решітку, значки, а також панелі протитуманок. Виглядають ці елементи дуже стильно і сучасно. У поєднанні з кузовом білого кольору, вони стають контрастними акцентами. Саме такі деталі перетворюють брутальний позашляховик в стильний міський автомобіль.

Усередині авто більше нагадує спорткар. Салон оброблений чорною шкірою, неймовірно приємною на дотик. На кріслах і рульовому колесі присутній контрастний вольфрамовий шов. Покупцеві пропонують персоналізувати салон, вибравши оригінальний колір шва. Центральна консоль прикрашена металевою панеллю. У неї традиційно вмонтували дисплей (8,4 дюйма) мультимедійної системи.

Compass S порадував обладнанням:

Супутникова навігація;

Сучасна мультимедійна система;

Автоматичні фари;

Задні двері з електроприводом;

Адаптивний круїз-контроль;

Електричні сидіння (8-позиційні).

Розробники заявили, що рестайлінгові моделі з’являться на дорогах Європи в другому кварталі поточного року. В цей же час ми побачимо їх в Україні. Автоцентр на Столичному обов’язково анонсує презентацію Jeep Compass S і запросить всіх охочих на тест-драйв.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер